Kucharz posypujący świeże pomidory solą

NASZA HISTORIA

Firma Appetito powstała w 2011 roku. Pomysł założenia firmy produkującej kanapki, powstał w związku z wieloma zapytaniami od naszych Klientów vendingowych o dostępność kanapek w automatach sprzedających w których oprócz napoi, dostępne były różnego rodzaju słodycze, oraz słone przekąski. Pomysł okazał się „strzałem w dziesiątkę”.

Początkowo produkowaliśmy kilkadziesiąt kanapek dziennie. W dniu dzisiejszym jest to blisko 20 000 kanapek na dobę. Jako pierwsi w Polsce zaczęliśmy oferować kanapki w automatach vendingowych i do dnia dzisiejszego jesteśmy największą firmą dostarczającą kanapki do tego sektora sprzedaży.

NASZ ZESPÓŁ

Nasi pracownicy, to ludzie pełni pasji, którzy dzięki swojej postawie i profesjonalnemu podejściu do pracy, tworzą niepowtarzalną atmosferę, która przekłada się na jakość produktów. Najlepszym świadectwem jest to, że do dnia dzisiejszego pracują z nami pracownicy, którzy są od początku istnienia firmy. 

Świeże, czerwone pomidory, jeden w całości i jeden przekrojony na pół, ukazujący soczyste wnętrze
Kuchnia przemysłowa

PARK MASZYNOWY

Cały czas powiększamy park maszyn, dzięki czemu wzrastają nasze możliwości produkcyjne. Nowoczesne urządzenia, ułatwiają naszym pracownikom wykonywanie wszystkich czynności, dzięki czemu praca fizyczna, przestaje być uciążliwa a nowoczesne technologie poprawiają bezpieczeństwo pracowników, oraz samych wyrobów.

Cebula żółta w całości obok pokrojonej w okręgi cebuli

Dbamy o jakość

Nowoczesne urządzenia, monitorują cały cykl produkcyjny, co pozwala utrzymać jakość i bezpieczeństwo na najwyższym poziomie. Ponadto specjaliści działu kontroli jakości wykonują najważniejsze badania mikrobiologiczne, oraz organoleptyczne wyrobów gotowych oraz użytych surowców.

Kontrola jakości

Składniki z pierwszej ręki

Atmosfera ochronna

Sprawna dystrybucja

Sprawna dystrybucja

Szczegółowa etykieta

Zewnętrzna certyfikacja