KILKA SŁÓW O APPETITO

Kucharz posypujący świeże pomidory solą na drewnianej desce do krojenia, otoczony świeżymi składnikami
Para ciesząca się wspólnym posiłkiem na świeżym powietrzu

NASZA HISTORIA

Firma Appetito powstała w 2011 roku. Pomysł założenia firmy produkującej kanapki, powstał w związku z wieloma zapytaniami od naszych Klientów vendingowych o dostępność kanapek w automatach sprzedających w których oprócz napoi, dostępne były różnego rodzaju słodycze, oraz słone przekąski. Pomysł okazał się „strzałem w dziesiątkę”.

Początkowo produkowaliśmy kilkadziesiąt kanapek dziennie. W dniu dzisiejszym jest to blisko 20 000 kanapek na dobę. Jako pierwsi w Polsce zaczęliśmy oferować kanapki w automatach vendingowych i do dnia dzisiejszego jesteśmy największą firmą dostarczającą kanapki do tego sektora sprzedaży.

NASZ ZESPÓŁ

Nasi pracownicy, to ludzie pełni pasji, którzy dzięki swojej postawie i profesjonalnemu podejściu do pracy, tworzą niepowtarzalną atmosferę, która przekłada się na jakość produktów. Najlepszym świadectwem jest to, że do dnia dzisiejszego pracują z nami pracownicy, którzy są od początku istnienia firmy. 

Świeże, czerwone pomidory, jeden w całości i jeden przekrojony na pół, ukazujący soczyste wnętrze
Kuchnia przemysłowa z czterema kucharzami przygotowującymi posiłki, z dużymi oknami i nowoczesnym wyposażeniem. W tle widoczne różnorodne składniki i narzędzia kuchenne.
Kiełbasa w bułce na taśmie produkcyjnej w restauracji

PARK MASZYNOWY

Cały czas powiększamy park maszyn, dzięki czemu wzrastają nasze możliwości produkcyjne. Nowoczesne urządzenia, ułatwiają naszym pracownikom wykonywanie wszystkich czynności, dzięki czemu praca fizyczna, przestaje być uciążliwa a nowoczesne technologie poprawiają bezpieczeństwo pracowników, oraz samych wyrobów.

Cebula żółta w całości obok pokrojonej w okręgi cebuli

Dbamy o jakość

Nowoczesne urządzenia, monitorują cały cykl produkcyjny, co pozwala utrzymać jakość i bezpieczeństwo na najwyższym poziomie. Ponadto specjaliści działu kontroli jakości wykonują najważniejsze badania mikrobiologiczne, oraz organoleptyczne wyrobów gotowych oraz użytych surowców.

Kontrola jakości

Składniki z pierwszej ręki

Atmosfera ochronna

Sprawna dystrybucja

Sprawna dystrybucja

Szczegółowa etykieta

Zewnętrzna certyfikacja

Czerwone papryczki chili leżące na białym tle